Școala de șoferi pentru persoanele mici de statura și cerințe

Cea mai mare persoană din lume a trăit în Statele Unite între 1918 și 1940. Înălțimea lui Robert Wadlow a fost măsurată la 272 cm și documentată de un medic. Pe lângă oamenii extrem de înalți, există întotdeauna cei care sunt afectați de „statură mica”.

Acestea au de obicei tulburări de creștere la o vârstă fragedă, astfel încât se obține o dimensiune corporală mai mică de 150 cm. Această boală nu stă în calea obținerii permisului de conducere.

Într-o școală de șoferi specializată, pregătirea permisului de șofer poate fi finalizată fără probleme. În ghidul următor veți afla ce cerințe tehnice sunt necesare și cum se desfășoară pregătirea.

Ce conversii trebuie făcute?
Cel mai mare obstacol pentru o persoană cu o tulburare de creștere atunci când vine vorba de conducere este dimensiunile standardizate ale unui vehicul. Acestea nu sunt destinate persoanelor care măsoară mai puțin de 150 cm.

Acest fapt nu trebuie să vă oprească de la obținerea permisului de conducere. Diferite schimbări la Masină poate da posibilitatea ca acești oameni să conducă o mașină.

Pentru persoanele mici sub 150 cm înălțime, trebuie prezentat în prealabil un raport medical care să ateste capacitatea lor de a conduce. Acest lucru poate costa între 400 și 500 de euro.

Dacă sunt îndeplinite toate cerințele, trebuie să căutați o școală de șoferi adecvată. Dacă picioarele sunt prea scurte pentru a ajunge la pedala de accelerație, se pot utiliza diverse ajutoare pentru a le contracara.

De exemplu, se pot folosi blocuri de pedale sau un rider de pedale cu o placă de bază. Scaunul șoferului poate fi, de asemenea, ajustat în consecință, astfel încât nimic nu stă în calea primei ore de conducere. Instructorul de conducere vă va oferi instrucțiuni.

Cum este pregătirea într-o școală de șoferi pentru tineri
Conținutul de formare într-o școală de conducere pentru tineri este același ca în orice altă unitate de predare a permisului de conducere. Ele sunt împărțite într-o parte teoretică și una practică.

În teorie, în funcție de clasa permisului de conducere, trebuie să fie finalizate un anumit număr de ore obligatorii înainte de admiterea la testul de teorie. Școala de șoferi va elibera un certificat corespunzător, pe care îl puteți transmite autorității de testare.

Așa-numitele lecții de conducere obligatorii trebuie dovedite și în practică. Este vorba despre autostradă, drum national și noaptea. După ce ați finalizat acest lucru, vă puteți înregistra pentru testul practic de conducere.

Urmează o școală de șoferi „normală” cu statură scurtă?
Nu este întotdeauna necesar să mergi la o școală specială pentru persoanele mici. Multe companii dispun de instrumentele adecvate (de exemplu, blocuri de pedale) și, prin urmare, pot oferi instruire.

Costurile depind în mare măsură de numărul de ore de conducere necesare. Supraalimentele datorate staturii scurte nu sunt de obicei calculate. Marea diferență în prețul permisului de conducere este raportul medical, dacă acest lucru este necesar datorită dimensiunii corpului.

Școala de șoferi pentru persoanele mici de statura și cerințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Derulează în sus