Noi reguli de circulație din 28.Aprilie 2020

De ani bunii, parlamentarii Germani discuta despre amenzi mai drastice pentru șoferii ce încalcă legea StVO. Noile amenzi intra in vigoare începând cu 28.Aprilie 20

Noile amenzi intra in vigoare începând cu 28.Aprilie 20

  1. Cine circula cu un E-Scooter pe trotuar, poate fi penalizat cu pana la 100,00 €
  1. Parcarea fără bilet de parcare, parcarea din rândul al doilea, parcarea in curbe și pe spațiile de partajare a mașinilor (Carsharing), în fața accesului pompierilor și obstrucționarea vehiculelor de salvare vor deveni semnificativ mai scumpe în viitor. Amenzile pentru aceste încălcări de trafic sunt majorate până la 100 EUR.
  1. Cei ce depășesc viteza cu 16 km/h pot primi 1 Punct. (pana acuma era peste 21 km/h)
  1. Peste 21 km/h își pierd carnetul pentru o luna. (pana acuma 31 km/h sau la a doua abatere 26 km/h)
  1. Noi semne de trafic: StVO prevede un număr mare de noi semne de trafic. De asemenea, nou: simbolul special „bicicletă de marfă”, care este rezervată zonelor de parcare și zonelor de încărcare, precum și noile indicatoare de trafic pentru zonele de parcare pentru vehicule cu curent electric, trasee ciclice rapide și construcția de zone pentru biciclete.
  1. Interzicerea aplicațiilor pentru camere de viteză: modificarea StVO prevede în mod expres că aplicațiile pentru camerele de viteză nu pot fi utilizate în timpul conducerii. Întrucât astfel de aplicații pot distrage atenția de la situația traficului și, prin urmare, pun în pericol alți participanți la trafic, experții consideră că această interdicție este o contribuție pozitivă la siguranța traficului.
Se poate circula pe banda de Autobuze autorizate, doar dacă în mașina sunt mai mult de 3 persoane
Semnul este destinat să permită o parcare privilegiată pentru vehiculele Carsharing. Pentru a avea voie să parchezi într-o zonă marcată corespunzător, vehiculele Carsharing trebuie să fie identificate printr-un cod de identitate adecvat.
Reglarea săgeții verzi va fi extinsă pentru bicicliști în 2020, care doresc să se îndrepte spre dreapta de pe o pistă pentru biciclete.
Indicatorul indică zonele bicicletei. Viteza maximă de conducere acolo este limitată la 30 km / h. În plus, traficul de biciclete nu trebuie pus în pericol sau împiedicat. De asemenea, vehiculele electrice mici pot conduce în zonă.
Semnul indică zonele de parcare și zonele de încărcare care sunt rezervate bicicletelor de cărarea mărfii și bicicletelor cu remorci.
Indicatorul de circulație este destinat să marcheze Banda de viteza pentru bicicleta - indiferent de natura drumului.
Semnul arata, îngustare de banda si se interzice depășirea Bicicletelor, Trotinetelor sau Motoretelor de către vehiculele.
Noi reguli de circulație din 28.Aprilie 2020

Un comentariu la „Noi reguli de circulație din 28.Aprilie 2020

  1. Buna ziua in data de 30.08.2020 am fost surprins de un blit unde era limita de 80 km pentru ca era drum in lucru. Si mia venit plic acasa ca am depasit cu 34 km peste 80.dar nu zice nimic de amendă. Scrie doar ca trebuie sa completez o foaie in care sa specific cine era la volan.masina fiind pe numele sotiei.as vrea sa stiu daca ii da amenda ii mai suspenda carnetul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Derulează în sus