Din cauza Corona-19 poți primii bani de la asigurarea auto înapoi

Datorită pandemiei de coroană, birourile de acasă au fost amenajate în multe companii. Rezultatul: mașina se oprește adesea și este folosită mai puțin. De asemenea, călătoria a fost posibilă doar într-o măsură limitată în acest an, astfel încât în ​​multe cazuri au fost parcurși mai puțini kilometri anul acesta.lu

O serie de companii de asigurări auto au răspuns acum și au anunțat că vor rambursa primele de asigurare dacă vor fi parcurși mai puțini kilometri decât cei conveniți contractual. Dar atentie.

Km mai putiti, poate duce la rambursări

Cele mai mari două companii germane de asigurări auto Allianz și HUK au anunțat deja acest lucru pentru clienții lor. ADAC KFZ-Versicherung dorește, de asemenea, să-și ușureze clienții cu acest pas.

O rambursare nu vine automat, cu toate acestea, trebuie să informați compania de asigurări cu privire la numărul mai mic de kilometri parcurși și să solicitați rambursarea. Apoi, de obicei, nu veți primi această rambursare imediat, ci doar ca credit pentru următoarea dvs. factură premium.

Rambursare de până la 24%titlu

Kilometrajul cu 30% mai mic într-un an poate reduce prima de asigurare cu până la 24%. Aceasta provine din cifrele de pe portalul de comparație Verivox. Cât de mare va fi rambursarea în cazul dvs. depinde de km pe car nu ia-ți făcut în acel an.

Numerele de accidente au scăzut în timpul Coronei

Motivul ușurării șoferilor este costurile mai mici pentru compania de asigurări auto. Deoarece în prezent există mai puține autoturisme pe drum, numărul accidentelor și, prin urmare, plățile compensatorii asigurătorilor scad, de asemenea.

Potrivit Oficiului Statistic de Stat, au existat 258.332 accidente de circulație în perioada ianuarie-septembrie 2020, cu 17,1 la sută mai puține decât în ​​aceeași perioadă a anului precedent.

Din cauza Corona-19 poți primii bani de la asigurarea auto înapoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Derulează în sus