Despre Noi

De ce Radar AEBS

Avem ca parteneri pe cei mai buni specialiști din domeniu!

Experiența arată totuși că prelucrarea amenzi consumă foarte mult timp și necesită foarte multă muncă și de aceea trebuie să învățăm să lucrăm ca avocat. În cele din urmă, apărarea clientilor nu este altceva decât apărare penală. De asemenea, trebuie făcut conștiincios, deoarece consecințele pot fi grave pentru cei afectați. Mulți colegi sunt specializați în dreptul traficului, la fel ca mulți în dreptul penal. Numărul celor cu cunoștințe speciale de drept in ambele domenii este de dorit. Cu toate acestea, tocmai această cunoaștere specială este necesară pentru a dezvolta o strategie de apărare adecvată. Adesea, „micile trucuri” sunt necesare pentru ca procesul să devină un succes. La fel de des, este necesară cunoașterea tehnică a metodelor de măsurare, pe care doar câțiva dintre avocații „normali” o au pentru dreptul traficului.

Printr-o specializare consecventă, știm exact ce trebuie făcut într-un caz specific pentru a duce problema la un scop pozitiv. Folosim cei mai cunoscuți experți pentru a putea recunoaște și dovedi chiar și cele mai mici erori de măsurare în favoarea ta.

Specializarea noastră în dreptul traficului, în special în reprezentarea amenzilor și a problemelor penale, ne permite să vă oferim o apărare sofisticată fără a depăși taxele statutare – adică costurile care sunt suportate și de asigurarea dvs. cu cheltuielile legale. Puneți-ne la încercare și lăsați-ne să vă sfătuim fără obligație:

+49 1573 7301941

[email protected]

Derulează în sus