Camerele de viteză rămân în funcțiune deocamdată: procedurile ar trebui să meargă la Curtea Federală de Justiție

De la decizia Curții Constituționale din Saarland (VGH), mulți dintre cei afectați, care au fost fulgerați din o remorcă, s-au apărat în instanță la nivel național. Acum, judecătorii din Koblenz au admis parțial o plângere constituțională și au solicitat Curții Regionale Superioare din Koblenz să prezinte in caz camera de viteză De la decizia Curții Constituționale din Saarland (VGH), mulți dintre cei afectați, care au fost fulgerați de o remorcă, s-au apărat în instanță la nivel național. Acum, judecătorii din Koblenz au admis parțial o plângere constituțională și au solicitat Curții Regionale Superioare din Koblenz să prezinte un caz camerei de viteză Vitronic PoliScan FM1 pentru o clarificare uniformă la Curtea Federală de Justiție. pentru o clarificare uniformă la Curtea Federală de Justiție.

Un șofer incepator și avocații săi s-au plâns că dispozitivele de măsurare PoliScan nu au păstrat date de măsurare brute. Acestea sunt necesare pentru a verifica exactitatea măsurătorilor de viteză. În plus, statisticile de măsurare necesare și instrucțiunile de utilizare nu fost prezentat si nici puse la dispozitie pentru inspecție. Curtea regională superioară trebuit să prezinte problema la Curtea Federală de Justiție pentru clarificare (secțiunea 121 (2) din Legea Constituției Curții). De asemenea, Curtea Constituțională a fost de acord cu ultimul punct și a trimis cazul înapoi la Curtea Regională Superioară. Acesta poate apela acum BGH.

Soferul a fost acuzat că a condus prea repede cu 34 km / h pe autostradă. Pantru aceasta fapta ar trebui să plătească o amendă de 120 de euro și să obțină un punct. După ce plângerea șoferului la tribunalul districtului Wittlich și la Curtea Regională Superioară Koblenz nu a reușit, avocații săi au depus o plângere constituțională (dosar numărul VGH B 19/19). În Saarland, a fost deja luată o decizie de stocare a datelor de măsurare brute. TraffiStar S 350 nu mai este utilizat în Saarland. OLG Koblenz a decis însă că măsurările camerelor de viteză pot fi utilizate, în ciuda faptului că datele de măsurare brute nu au fost salvate. Si alte dispozitive sunt criticate.

radar AEBS – operatorul portalului radar.aebs.org – specializat în acuzații în traficul rutier, explică modul în care cererea instanței constituționale poate avea un impact. „Decizia Curții Constituționale este de o importanță enormă pentru toți șoferii, deoarece probabil deschide calea unei jurisdicții la nivel național prin eforturi pentru o decizie a Curții Supreme de către BGH”

„Reglementările uniforme din toată țara sunt imperative, astfel încât participanții la trafic să știe ce au de făcut. Decizia din Koblenz este un început bun. În astfel de cazuri, vă putem recomanda doar ajutorul nostru gratuit. ”

Ajutor gratuit de la RADAR AEBS

Pentru revizuire, RADAR AEBS lucrează în strânsă colaborare cu sase mari avocati, specializati in dreptul traficului. Numerele sunt impresionante. Echipa RADAR AEBS primește o ploaie de întrebări în fiecare zi. 10% din cazurile tratate sunt întrerupte și peste o treime au opțiunea de a-și reduce sentințele.

Camerele de viteză rămân în funcțiune deocamdată: procedurile ar trebui să meargă la Curtea Federală de Justiție
Derulează în sus